Miskolc, Széchenyi István utca 64. 2/3.
lakóingatlan
Miskolc, Széchenyi István utca 64. 2/3.
Pályázati hirdetmény azonosító:
A0038
Minimális ajánlati ár (bruttó Ft):
34 900 000 Ft
Típus:
lakóingatlan
lakás
Alapterület:
128,00 m2
Tulajdoni hányad:
1/1
Cím:
Miskolc, Széchenyi István utca 64. 2/3.
Helyrajzi szám:
3699/B/12
Leírás:
A Miskolc Holding Zrt. eladásra kínálja fel, a Széchenyi István úton elhelyezkedő lakást.

Az ingatlan 1267 m2 méretű telke szabálytalan négyszög alakú, beépítése zártsorú. A telek beépítetlen része térkővel burkolt, a Széchenyi utca felől nyitott, gyalogosan megközelíthető. Az ingatlan összközműves.
Az értékesíteni kívánt lakás a belső udvarból megközelíthető, 128 m2 alapterületű, amelyben négy szoba, konyha, kamra, fürdőszoba és előszoba helyiségek találhatóak. Az ingatlan közepes-gyenge műszaki állapotban van, falai részben közepes állapotúak, részben szennyezettek, a szobák padlóburkolatai elhasználódottak, a többi helyiségben a kerámia burkolatok átlagos állapotúak. A lakás több helyiségében nagy kiterjedésű beázások láthatóak, a tetőszerkezet korábbi meghibásodása miatt. A hibaelhárítás megtörtént, a beázások megszűntek, de a helyreállítási munkálatokat nem végezték el. Homlokzati nyílászárói fa szerkezetűek, közepes-gyenge műszaki állapotban vannak, felújításuk, cseréjük indokolt. Az ingatlan fűtése egyedi, gázkonvektorral és gázüzemű cserépkályhával megoldott. A lakás melegvíz-ellátása gázbojlerrel megoldható. Az ingatlan összközműves, komfortos, közepes-gyenge műszaki állapotban van.
Adatlap:
Szobák száma
4
Szerkezet
tégla
Ingatlan állapota
Közepes állapotú
Komfort
komfortos
Fűtés
gázkonvektor
Ajánlat beadásának határideje:
2024. 01. 15. 23:59
CET (közép-európai idő)
Ajánlat bontásának időpontja:
2024. 01. 16. 11:30
CET (közép-európai idő)
Kiajánlási dokumentáció ára (bruttó Ft):
12 700 Ft
Ajánlati biztosíték összege (bruttó Ft):
1 745 000 Ft
Figyelmeztetés
Ajánlatot az a természetes személy vagy átlátható szervezet nyújthat be, aki az általa megvásárolni kívánt ingatlan kiajánlási dokumentációját a weboldalunkon megvásárolja, s az abban foglaltakat elfogadja, továbbá befizeti az ajánlati biztosítékot az ajánlatok benyújtásának határidejét megelőzően. Az ingatlanhoz tartozó kiajánlási dokumentáció megvásárlásához, a pályázat benyújtásához oldalunkon (ingatlan.miskolcholding.hu) regisztrálnia kell és be kell jelentkeznie a rendszerünkbe.
Kérjük szíves türelmét a banki tranzakció befejezéséig.