Miskolc, Baross Gábor út 21. fsz./2.
lakóingatlan
Miskolc, Baross Gábor út 21. fsz./2.
Pályázati hirdetmény azonosító:
A0010
Minimális ajánlati ár (bruttó Ft):
9 800 000 Ft
Típus:
lakóingatlan
lakás
Alapterület:
41,00 m2
Tulajdoni hányad:
1/1
Cím:
Miskolc, Baross Gábor út 21. fsz./2.
Helyrajzi szám:
4897/A/2
Leírás:
Miskolc, Selyemréten 6 lakásos társasház földszintjén felújítandó lakás eladó. Tágabban vett környezetében családi házak és különböző jellegű kereskedelmi és szolgáltató funkciójú ingatanok találhatóak, közelében helyezkedik el a vasúti pályaudvar, a Volánbusz Zrt. és az MVK Zrt. központi telephelyei is. A megközelítése jó, aszfalt burkolatú, jó állapotú utak állnak rendelkezésre úgy a gyalogos, mint a gépkocsi forgalom számára.
A lakás a földszinten található 41 m2 alapterületű, szoba, konyha, fürdőszoba helyiségekből álló összközműves, komfortos lakás, melyhez tartozik egy 0,86 m2 alapterületű WC, amely a földszinten található, de az ingatlanból közvetlenül nem megközelíthető, továbbá 3 db pince, melyek összes nettó alapterülete 28,32 m2. Fűtése gázkonvektorral, melegvíz ellátása villanybojlerrel megoldott. Állapotát tekintve felújítandó állapotú.
Adatlap:
Szobák száma
1
Szerkezet
tégla
Ingatlan állapota
Felújítandó
Komfort
komfortos
Épület szintjei
6
Lift
nem
Fürdő és wc
külön
Parkolás
utca, közterület
Pince
van
Fűtés
gázkonvektor
Ajánlat beadásának határideje:
2024. 07. 12. 23:59
CET (közép-európai idő)
Ajánlat bontásának időpontja:
2024. 07. 17. 09:00
CET (közép-európai idő)
Kiajánlási dokumentáció ára (bruttó Ft):
12 700 Ft
Ajánlati biztosíték összege (bruttó Ft):
490 000 Ft
Figyelmeztetés
Ajánlatot az a természetes személy vagy átlátható szervezet nyújthat be, aki az általa megvásárolni kívánt ingatlan kiajánlási dokumentációját a weboldalunkon megvásárolja, s az abban foglaltakat elfogadja, továbbá befizeti az ajánlati biztosítékot az ajánlatok benyújtásának határidejét megelőzően. Az ingatlanhoz tartozó kiajánlási dokumentáció megvásárlásához, a pályázat benyújtásához oldalunkon (ingatlan.miskolcholding.hu) regisztrálnia kell és be kell jelentkeznie a rendszerünkbe.
Kérjük szíves türelmét a banki tranzakció befejezéséig.