Csermőkei u. 29.
zártkert/mezőgazdasági földterület
Csermőkei u. 29.
Pályázati hirdetmény azonosító:
A0111
Minimális ajánlati ár (bruttó Ft):
12 700 000 Ft
Típus:
zártkert/mezőgazdasági földterület
zártkert
Telekterület:
3 003,00 m2
Tulajdoni hányad:
1/1.
Cím:
Csermőkei u. 29.
Helyrajzi szám:
71023
Leírás:
Csermőkei úton 3 lakrészes épület nagy telekkel eladó!

Eladó Miskolcon, a Csermőkei úton, zártkerti övezetben, de nagyon könnyen megközelíthető helyen egy 164 nm-es, jelenleg három lakrészre bontott épület 3003 nm-es, zártkerti telken.

A ház téglából épült a ’60-as években, a gáz, víz és a villany be van vezetve, gázkazánnal és konvektorral fűtötték korábban. Jelenleg teljesen felújítandó állapotban van, itt-ott be is ázik, bár ezek a beázások javítgatva vannak, de a tetőfedés is cserét igényel. A 3003 nm-es telek részben szőlő, részben gyümölcsös besorolású, viszont nagyon jó adottságú, sok fantáziát rejt magában. A ház alatt pince is található.

Egyedi adottságú ingatlan verhetetlen áron, érdemes megtekinteni!

A megtekintés telefonon egyeztetett időpontban lehetséges, ez ügyben hívjon minket bizalommal! Az értékesítés nyílt versenyeztetéses eljárás alkalmazásával történik. Az ajánlattételre vonatkozó feltételeket tartalmazó kiajánlási dokumentáció a Miskolc Holding Zrt. Ingatlangazdálkodási Igazgatóság honlapján érhető el.
Adatlap:
Esetleges építmény területe
164,00 m2
Ajánlat beadásának határideje:
2024. 06. 24. 23:59
CET (közép-európai idő)
Ajánlat bontásának időpontja:
2024. 06. 25. 08:30
CET (közép-európai idő)
Kiajánlási dokumentáció ára (bruttó Ft):
12 700 Ft
Ajánlati biztosíték összege (bruttó Ft):
635 000 Ft
Figyelmeztetés
Ajánlatot az a természetes személy vagy átlátható szervezet nyújthat be, aki az általa megvásárolni kívánt ingatlan kiajánlási dokumentációját a weboldalunkon megvásárolja, s az abban foglaltakat elfogadja, továbbá befizeti az ajánlati biztosítékot az ajánlatok benyújtásának határidejét megelőzően. Az ingatlanhoz tartozó kiajánlási dokumentáció megvásárlásához, a pályázat benyújtásához oldalunkon (ingatlan.miskolcholding.hu) regisztrálnia kell és be kell jelentkeznie a rendszerünkbe.
Kérjük szíves türelmét a banki tranzakció befejezéséig.