Rácz Ádám u. 29.
üzleti ingatlan
Rácz Ádám u. 29.
Pályázati hirdetmény azonosító:
A0114
Minimális ajánlati ár (bruttó Ft):
12 400 000 Ft
Típus:
üzleti ingatlan
utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület:
64,00 m2
Tulajdoni hányad:
1/1
Cím:
Rácz Ádám u. 29.
Helyrajzi szám:
20617/2/A/19.
Leírás:
Eladó üzlethelyiség a Győri kapuban!

Miskolcon, a Rácz Ádám utcán eladó egy 64 nm-es üzlethelyiség, amihez 29 nm pincerész is tartozik. Az utcafronti bejáratú üzlethelyiség a Művész étterem közvetlen szomszédságában található, remek helyen, és két bejárattal is rendelkezik, így sokféle, kereskedelmi vagy szolgáltató funkció ellátására alkalmas lehet. A pince az üzleten belülről, saját lépcsőlejáraton keresztül közelíthető meg.

Fűtése gázkonvektorokkal lehetséges, ablakai régi típusú fa ablakok, az üzlet műszakilag és esztétikailag egyaránt felújítást igényel. A 36 nm-es üzlettér mögött vizesblokk, öltözők és raktárok találhatóak, a pince három külön helyiségre osztott, száraz, tárolásra kiválóan alkalmas.

Az ár bruttó ár, 27 % áfát tartalmaz.
A megtekintés telefonon egyeztetett időpontban lehetséges, ez ügyben hívjon minket bizalommal!

Az értékesítés nyílt versenyeztetéses eljárás alkalmazásával történik. Az ajánlattételre vonatkozó feltételeket tartalmazó kiajánlási dokumentáció a Miskolc Holding Zrt. Ingatlangazdálkodási Igazgatóság honlapján érhető el.
Adatlap:
Ingatlan állapota
Közepes állapotú
Építés éve
1970
Emelet
0
Épület szintjei
4
Akadálymentesített
igen
Ajánlat beadásának határideje:
2024. 06. 24. 23:59
CET (közép-európai idő)
Ajánlat bontásának időpontja:
2024. 06. 25. 11:00
CET (közép-európai idő)
Kiajánlási dokumentáció ára (bruttó Ft):
12 700 Ft
Ajánlati biztosíték összege (bruttó Ft):
620 000 Ft
Figyelmeztetés
Ajánlatot az a természetes személy vagy átlátható szervezet nyújthat be, aki az általa megvásárolni kívánt ingatlan kiajánlási dokumentációját a weboldalunkon megvásárolja, s az abban foglaltakat elfogadja, továbbá befizeti az ajánlati biztosítékot az ajánlatok benyújtásának határidejét megelőzően. Az ingatlanhoz tartozó kiajánlási dokumentáció megvásárlásához, a pályázat benyújtásához oldalunkon (ingatlan.miskolcholding.hu) regisztrálnia kell és be kell jelentkeznie a rendszerünkbe.
Kérjük szíves türelmét a banki tranzakció befejezéséig.