Miskolc, Zsolcai kapu 7.
lakóingatlan
Miskolc, Zsolcai kapu 7.
Pályázati hirdetmény azonosító:
A0040
Minimális ajánlati ár (bruttó Ft):
350 500 000 Ft
Típus:
lakóingatlan
lakóház, udvar
Alapterület:
1 238,00 m2
Tulajdoni hányad:
1/1
Cím:
Miskolc, Zsolcai kapu 7.
Helyrajzi szám:
4111
Leírás:
Eladó gyönyörű nagypolgári palota Miskolcon!

A Miskolc Holding Zrt. eladásra kínálja fel a Miskolc, Zsolcai kapuban elhelyezkedő, korábban Weisz-palota néven ismert, a századelő hangulatát felidéző, jelenleg társasházként funkcionáló épületet.

A ház az 1900-as évek elején épült eklektikus stílusban, az akkori városrendezési tervekkel összhangban eredetileg is bérháznak, és csodálatos szerencséjének köszönhetően a második világháború bombázásait sérülés nélkül vészelte át, pedig mind a két szomszédos épületet jelentős kárt okozó találat érte.

Az 577 nm-es telken található, minden közművel ellátott épület pince, földszint és két emelet tagolású, összesen 1238 nm alapterületű. A földszinten eredetileg is üzletek voltak (294 nm), a pincék ezekhez szolgáltattak raktározási lehetőséget (288 nm). Az emeleteken jelenleg 7 lakás van kialakítva (331 +324 nm-en), de korábban kevesebb, ám nagyobb alapterületű lakás volt benne.
Az épületben található lakások műszaki állapota közepes, változó lakásonként, de összességében lakhatásra alkalmas műszaki, ám gyengébb esztétikai állapotban vannak.

Egyedi lehetőség Miskolc belvárosában, különleges befektetés! Egy valódi műemléket vásárolhat meg és adhatja vissza régi pompáját új tulajdonosa.
Adatlap:
Telek terület
577,00 m2
Szerkezet
tégla
Ingatlan állapota
Közepes állapotú
Komfort
komfortos
Épület szintjei
5
Lift
nem
Pince
van
Ajánlat beadásának határideje:
2024. 07. 22. 23:59
CET (közép-európai idő)
Ajánlat bontásának időpontja:
2024. 07. 23. 10:00
CET (közép-európai idő)
Kiajánlási dokumentáció ára (bruttó Ft):
25 400 Ft
Ajánlati biztosíték összege (bruttó Ft):
17 525 000 Ft
Figyelmeztetés
Ajánlatot az a természetes személy vagy átlátható szervezet nyújthat be, aki az általa megvásárolni kívánt ingatlan kiajánlási dokumentációját a weboldalunkon megvásárolja, s az abban foglaltakat elfogadja, továbbá befizeti az ajánlati biztosítékot az ajánlatok benyújtásának határidejét megelőzően. Az ingatlanhoz tartozó kiajánlási dokumentáció megvásárlásához, a pályázat benyújtásához oldalunkon (ingatlan.miskolcholding.hu) regisztrálnia kell és be kell jelentkeznie a rendszerünkbe.
Kérjük szíves türelmét a banki tranzakció befejezéséig.