Miskolc, Zsolcai kapu 7.
lakóingatlan
Miskolc, Zsolcai kapu 7.
Pályázati hirdetmény azonosító:
A0040
Minimális ajánlati ár (bruttó Ft):
350 500 000 Ft
Típus:
lakóingatlan
lakóház, udvar
Alapterület:
1 238,00 m2
Tulajdoni hányad:
1/1
Cím:
Miskolc, Zsolcai kapu 7.
Helyrajzi szám:
4111
Leírás:
A Miskolc Holding Zrt. eladásra kínálja fel, a Zsolcai kapuban elhelyezkedő, "kivett lakóház, udvar" megnevezésű, 1910-es években épült tekintélyes, díszes épületet. Az ingatlan elhelyezkedését tekintve a város egyik legforgalmasabb kereskedelmi zónájában található a belvárosban, a Búza tér közelében. Helyi adottságából adódóan az épület tökéletes lehetőséget biztosít kereskedelmi üzletek, irodai helyiségek, vagy akár lakó ingatlanok kialakítására is.
Az épület pince, földszint és két emelet tagolású, összeközművesített, melynek földszintjén 3 üzlethelyiség, az első emeletén 4 lakás, a második emeletén pedig 3 lakás került kialakításra.

Az épületben található lakások műszaki állapota közepes-gyenge, lakhatásra alkalmas műszaki és gyenge esztétikai állapotban vannak.
Adatlap:
Telek terület
577,00 m2
Szerkezet
tégla
Ingatlan állapota
Közepes állapotú
Komfort
komfortos
Épület szintjei
5
Lift
nem
Ajánlat beadásának határideje:
2023. 06. 22. 23:59
CET (közép-európai idő)
Ajánlat bontásának időpontja:
2023. 06. 27. 13:30
CET (közép-európai idő)
Kiajánlási dokumentáció ára (bruttó Ft):
25 400 Ft
Ajánlati biztosíték összege (bruttó Ft):
17 525 000 Ft
Figyelmeztetés
Ajánlatot az a természetes személy vagy átlátható szervezet nyújthat be, aki az általa megvásárolni kívánt ingatlan kiajánlási dokumentációját a weboldalunkon megvásárolja, s az abban foglaltakat elfogadja, továbbá befizeti az ajánlati biztosítékot az ajánlatok benyújtásának határidejét megelőzően. Az ingatlanhoz tartozó kiajánlási dokumentáció megvásárlásához, a pályázat benyújtásához oldalunkon (ingatlan.miskolcholding.hu) regisztrálnia kell és be kell jelentkeznie a rendszerünkbe.
Kérjük szíves türelmét a banki tranzakció befejezéséig.