Miskolc, Zsolcai kapu 10.
lakóingatlan
Miskolc, Zsolcai kapu 10.
Pályázati hirdetmény azonosító:
A0041
Minimális ajánlati ár (bruttó Ft):
319 500 000 Ft
Típus:
lakóingatlan
lakóház, udvar
Alapterület:
1 099,00 m2
Tulajdoni hányad:
1/1
Cím:
Miskolc, Zsolcai kapu 10.
Helyrajzi szám:
4188
Leírás:
A Miskolc Holding Zrt. eladásra kínálja fel, a Zsolcai kapuban elhelyezkedő, "kivett lakóház, udvar, egyéb épület" megnevezésű épületet.

A területen egy L alakú pince + földszint + emelet tagolású lakóház található, amelyben kialakításra került a földszinten 2 üzlet, amely az utcafrontról nyílik, továbbá 10 db lakás, 4 db a földszinten, amelyek a belső udvarról közelíthetők meg, 6 db az emeleten található.
Alapja kő és tégla, felmenő falazata kisméretű tégla, födéme téglaboltozatos, tetőszerkezete fa nyeregtető palafedéssel. Homlokzata vakolt, festett. Homlokzati nyílászárói a földszinti üzletekben fémszerkezetű kétrétegű üvegezéssel, a földszinti és az emeleti lakásokban fa gerébtokos ablakok. Fűtése egyedi, gázkonvektorokkal történik, melegvíz-ellátása a lakásokban villanybojlerrel megoldott. Az épület teljesen alápincézett. Az épületeben lévő lakások műszaki állapota közepes és jó, lakhatásra alkalmas műszaki és esztétikai állapotban vannak. Az ingatlan elhelyezkedését tekintve a város egyik legforgalmasabb kereskedelmi zónájában található a belvárosban, a Búza tér közelében. Helyi adottságából adódóan az épület tökéletes lehetőséget biztosít kereskedelmi üzletek, irodai helyiségek, vagy akár lakó ingatlanok kialakítására is.
Adatlap:
Telek terület
905,00 m2
Szerkezet
tégla
Ingatlan állapota
Közepes állapotú
Komfort
komfortos
Épület szintjei
3
Fűtés
gázkonvektor
Ajánlat beadásának határideje:
2023. 06. 22. 23:59
CET (közép-európai idő)
Ajánlat bontásának időpontja:
2023. 06. 27. 14:00
CET (közép-európai idő)
Kiajánlási dokumentáció ára (bruttó Ft):
12 700 Ft
Ajánlati biztosíték összege (bruttó Ft):
15 975 000 Ft
Figyelmeztetés
Ajánlatot az a természetes személy vagy átlátható szervezet nyújthat be, aki az általa megvásárolni kívánt ingatlan kiajánlási dokumentációját a weboldalunkon megvásárolja, s az abban foglaltakat elfogadja, továbbá befizeti az ajánlati biztosítékot az ajánlatok benyújtásának határidejét megelőzően. Az ingatlanhoz tartozó kiajánlási dokumentáció megvásárlásához, a pályázat benyújtásához oldalunkon (ingatlan.miskolcholding.hu) regisztrálnia kell és be kell jelentkeznie a rendszerünkbe.
Kérjük szíves türelmét a banki tranzakció befejezéséig.