Miskolc, Közép-Bábonyibérc hrsz: 51227
zártkert/mezőgazdasági földterület
Miskolc, Közép-Bábonyibérc hrsz: 51227
Pályázati hirdetmény azonosító:
A0042
Minimális ajánlati ár (bruttó Ft):
11 684 000 Ft
Típus:
zártkert/mezőgazdasági földterület
zártkert
Telekterület:
6 800,00 m2
Tulajdoni hányad:
1/1
Cím:
Miskolc, Közép-Bábonyibérc hrsz: 51227
Helyrajzi szám:
51227
Leírás:
Miskolcon, Közép-Bábonyibércen zártkerti ingatlan eladó. Az értékesítés nyílt versenyeztetéses eljárás alkalmazásával történik, melynek során a földforgalmi törvény előírásai érvényesítésre kerülnek.
Az ingatlan Miskolc városközponttól É-i irányba kb. 4 km-re helyezkedik el. Környezetében hasonló zártkerti ingatlanok találhatók. Az ingatlan zúzott köves úton megközelíthető az aszfaltozott Árok utca folytatásaként. Bolt, közintézmények, tömegközlekedés 2 km-en belül elérhetőek.
A közmű nélküli ingatlan füves, fás, lejtős felszínű, közművezetékek jelenleg nincsenek elérhető távolságban. A jelenleg érvényben lévő szabályozások alapján Mko2 (mezőgazdasági kertes korlátozott használatú zóna) övezeti előírások szerint hasznosítható az ingatlan, mely korlátozott lehetőségeket biztosít.
Adatlap:
Ajánlat beadásának határideje:
2024. 05. 13. 23:59
CET (közép-európai idő)
Ajánlat bontásának időpontja:
2024. 05. 17. 11:30
CET (közép-európai idő)
Kiajánlási dokumentáció ára (bruttó Ft):
12 700 Ft
Ajánlati biztosíték összege (bruttó Ft):
584 200 Ft
Figyelmeztetés
Ajánlatot az a természetes személy vagy átlátható szervezet nyújthat be, aki az általa megvásárolni kívánt ingatlan kiajánlási dokumentációját a weboldalunkon megvásárolja, s az abban foglaltakat elfogadja, továbbá befizeti az ajánlati biztosítékot az ajánlatok benyújtásának határidejét megelőzően. Az ingatlanhoz tartozó kiajánlási dokumentáció megvásárlásához, a pályázat benyújtásához oldalunkon (ingatlan.miskolcholding.hu) regisztrálnia kell és be kell jelentkeznie a rendszerünkbe.
Kérjük szíves türelmét a banki tranzakció befejezéséig.