Miskolc, Debreceni Márton tér 13.
üzleti ingatlan
Miskolc, Debreceni Márton tér 13.
Pályázati hirdetmény azonosító:
A0049
Minimális ajánlati ár (bruttó Ft):
144 000 000 Ft
Típus:
üzleti ingatlan
egyéb
Alapterület:
2 454,00 m2
Tulajdoni hányad:
1/1
Cím:
Miskolc, Debreceni Márton tér 13.
Helyrajzi szám:
35144/3
Leírás:
Gyönyörű erdei környezetben 2454 m2-es épület eladó!

Miskolc-Pereces egyik legszebb fekvésű részén eladó egy korábban középiskolai kollégiumként funkcionáló épület, mely akár öregek otthona, akár munkásszálló, akár turisztikai projekt megvalósítására ideális lehet, de részben lakó funkció is kialakítható.

A 17771 m2-es telken található épület pince, földszint+3 emelet szintmegosztású, egy-egy szint közel 500 m2-es. Korábban minden szinten szobák voltak kialakítva, közös konyha- és vizesblokk helyiségekkel. Fűtése eredetileg széntüzelésű kazánnal történt (emiatt a pincében lévő kazánház két szint mélységű), de ezt már korábban elbontották, később 3 FÉG blokk biztosította a meleget.

A szerkezetet monolit vasbeton pillérváz alkotja, tégla vázkitöltő falazattal, a szintek között vasbeton födémmel. Az épület felújítása, átalakítása megkezdődött, így jelenleg két szinten már a legtöbb válaszfalat kiszedték, így még egyszerűbb bármilyen célra átalakítani. A területre engedélyezett 16 m-es építménymagasság a tetőteret még beépíthetővé teszi, de ezzel kapcsolatban vizsgálatok még nem történtek.

A vevőnek megvásárlás esetén felújítási kötelezettséget kell vállalni az ingatlanra. Az ár bruttó ár, 27% Áfát tartalmaz.

A megtekintés telefonon egyeztetett időpontban lehetséges, ez ügyben hívjon minket bizalommal! Az értékesítés nyílt versenyeztetéses eljárás alkalmazásával történik. Az ajánlattételre vonatkozó feltételeket tartalmazó kiajánlási dokumentáció a Miskolc Holding Zrt. Ingatlangazdálkodási Igazgatóság honlapján érhető el.
Adatlap:
Telek terület
17 771,00 m2
Ingatlan állapota
Felújítandó
Építés éve
1980
Emelet
3
Épület szintjei
6
Ajánlat beadásának határideje:
2024. 07. 05. 23:59
CET (közép-európai idő)
Ajánlat bontásának időpontja:
2024. 07. 08. 10:00
CET (közép-európai idő)
Kiajánlási dokumentáció ára (bruttó Ft):
45 400 Ft
Ajánlati biztosíték összege (bruttó Ft):
7 200 000 Ft
Figyelmeztetés
Ajánlatot az a természetes személy vagy átlátható szervezet nyújthat be, aki az általa megvásárolni kívánt ingatlan kiajánlási dokumentációját a weboldalunkon megvásárolja, s az abban foglaltakat elfogadja, továbbá befizeti az ajánlati biztosítékot az ajánlatok benyújtásának határidejét megelőzően. Az ingatlanhoz tartozó kiajánlási dokumentáció megvásárlásához, a pályázat benyújtásához oldalunkon (ingatlan.miskolcholding.hu) regisztrálnia kell és be kell jelentkeznie a rendszerünkbe.
Kérjük szíves türelmét a banki tranzakció befejezéséig.