Miskolc, Corvin utca 1. földszint
üzleti ingatlan
Miskolc, Corvin utca 1. földszint
Pályázati hirdetmény azonosító:
A0058
Minimális ajánlati ár (bruttó Ft):
30 000 000 Ft
Típus:
üzleti ingatlan
iroda/irodaház
Alapterület:
112,00 m2
Tulajdoni hányad:
1/1
Cím:
Miskolc, Corvin utca 1. földszint
Helyrajzi szám:
3700/12/A/41
Leírás:
Eladó iroda Miskolc belvárosában!

Miskolcon, a Corvin utcán eladó egy 112 m2-es iroda, mely egy tízemeletes panel lépcsőház földszintjén található. Az ingatlanban 6 különböző méretű irodahelyiség található, melyek részben egymásból nyílnak, részben pedig külön megközelíthetőek. Ezeken kívül konyha, vizesblokk és egy kis lomos is része az ingatlannak. A fűtést és a meleg vizet a távhő szolgáltatja. Az ár bruttó ár, a 27%-os áfát már tartalmazza.

Az iroda felújítandó állapotban van, ablakai eredetiek, fából vannak, csak egy helyiségben lett műanyagra cserélve a nyílászáró. Egyes helyiségek ablaka tűzfalra néz.

Kiváló, központi elhelyezkedése miatt számtalan célra használható, csak a példa kedvéért szépségszalon, könyvelőiroda, autósiskola, vagy egyéb szolgáltató funkció remekül megvalósítható benne, de természetesen egyéb módon is hasznosítható.

A megtekintés telefonon egyeztetett időpontban lehetséges, ez ügyben hívjon minket bizalommal! Az értékesítés nyílt versenyeztetéses eljárás alkalmazásával történik. Az ajánlattételre vonatkozó feltételeket tartalmazó kiajánlási dokumentáció a Miskolc Holding Zrt. Ingatlangazdálkodási Igazgatóság honlapján érhető el.
Adatlap:
Ingatlan állapota
Közepes állapotú
Építés éve
1975
Emelet
0
Épület szintjei
10
Ajánlat beadásának határideje:
2024. 07. 22. 23:59
CET (közép-európai idő)
Ajánlat bontásának időpontja:
2024. 07. 24. 11:00
CET (közép-európai idő)
Kiajánlási dokumentáció ára (bruttó Ft):
12 700 Ft
Ajánlati biztosíték összege (bruttó Ft):
1 500 000 Ft
Figyelmeztetés
Ajánlatot az a természetes személy vagy átlátható szervezet nyújthat be, aki az általa megvásárolni kívánt ingatlan kiajánlási dokumentációját a weboldalunkon megvásárolja, s az abban foglaltakat elfogadja, továbbá befizeti az ajánlati biztosítékot az ajánlatok benyújtásának határidejét megelőzően. Az ingatlanhoz tartozó kiajánlási dokumentáció megvásárlásához, a pályázat benyújtásához oldalunkon (ingatlan.miskolcholding.hu) regisztrálnia kell és be kell jelentkeznie a rendszerünkbe.
Kérjük szíves türelmét a banki tranzakció befejezéséig.