Miskolc, Vörösmarty M. utca 51. alagsor
üzleti ingatlan
Miskolc, Vörösmarty M. utca 51. alagsor
Pályázati hirdetmény azonosító:
A0065
Minimális ajánlati ár (bruttó Ft):
15 240 000 Ft
Típus:
üzleti ingatlan
Alapterület:
63,00 m2
Tulajdoni hányad:
1/1
Cím:
Miskolc, Vörösmarty M. utca 51. alagsor
Helyrajzi szám:
6571/61/A/32
Leírás:
Eladó utcafronti üzlet a Vörösmartyn!

Miskolc Belvárosában, a Vörösmarty utcán, 4 emeletes, panelprogramos lépcsőház aljában eladó egy összességében 63 m2-es üzlethelyiség. Az üzlet korábban kisboltként működött, és részben az utcáról, részben a lépcsőházból közelíthető meg. Az ár bruttó ár, 27%-os áfát tartalmaz.

Tartozik hozzá két utcáról is megközelíthető helyiség, ezeket eladótérként használták korábban, valamint egy lépcsőházból megközelíthető helyiség (ez eddig raktárként funkcionált), valamint vizesblokk is, melyek szintén külön, a lépcsőházból közelíthetőek meg. Az üzlet összközműves, vízcsatlakozással az egyik utcáról is megközelíthető helyisége is ellátott, és fűtött, egyedi mérős lapradiátorok találhatóak benne. Nyílászárói eredetiek, és esztétikai szempontból is indokolt lehet az üzlet felújítása, de akár azonnal is használatba vehető.

Kiváló lakókörnyezetben található, előtte több parkolóhely is van közterületen, így akár a továbbiakban is jól funkcionálhat boltként, de bármilyen egyéb kereskedelmi vagy szolgáltató tevékenység elképzelhető benne.

A megtekintés telefonon egyeztetett időpontban lehetséges, ez ügyben hívjon minket bizalommal! Az értékesítés nyílt versenyeztetéses eljárás alkalmazásával történik. Az ajánlattételre vonatkozó feltételeket tartalmazó kiajánlási dokumentáció a Miskolc Holding Zrt. Ingatlangazdálkodási Igazgatóság honlapján érhető el.
Adatlap:
Építés éve
1975
Emelet
0
Épület szintjei
5
Akadálymentesített
nem
Ajánlat beadásának határideje:
2024. 06. 20. 23:59
CET (közép-európai idő)
Ajánlat bontásának időpontja:
2024. 06. 22. 08:00
CET (közép-európai idő)
Kiajánlási dokumentáció ára (bruttó Ft):
12 700 Ft
Ajánlati biztosíték összege (bruttó Ft):
762 000 Ft
Figyelmeztetés
Ajánlatot az a természetes személy vagy átlátható szervezet nyújthat be, aki az általa megvásárolni kívánt ingatlan kiajánlási dokumentációját a weboldalunkon megvásárolja, s az abban foglaltakat elfogadja, továbbá befizeti az ajánlati biztosítékot az ajánlatok benyújtásának határidejét megelőzően. Az ingatlanhoz tartozó kiajánlási dokumentáció megvásárlásához, a pályázat benyújtásához oldalunkon (ingatlan.miskolcholding.hu) regisztrálnia kell és be kell jelentkeznie a rendszerünkbe.
Kérjük szíves türelmét a banki tranzakció befejezéséig.