Miskolc, Bandzsalgó dűlő
zártkert/mezőgazdasági földterület
Miskolc, Bandzsalgó dűlő
Pályázati hirdetmény azonosító:
A0073
Minimális ajánlati ár (bruttó Ft):
4 200 000 Ft
Típus:
zártkert/mezőgazdasági földterület
zártkert
Telekterület:
4 252,00 m2
Tulajdoni hányad:
1/1
Cím:
Miskolc, Bandzsalgó dűlő
Helyrajzi szám:
53852/3.
Leírás:
Eladó zártkerti ingatlan a Bandzsalgó dűlőben!

Miskolcon, a Bandzsalgó dűlőút és a Bunda dűlőút által közrezárt részen 4252 nm-es zártkerti, szántó besorolású telek eladó. A telek kőzúzalékos úton közelíthető meg, mind a Dóczy József utca felől, mind pedig a Közdomb utca felől, a legközelebbi buszmegálló 1,7 km távolságra van.
A téglalap alakú, 27 m széles telek előtt az utcában áram közműcsatlakozási lehetőség van, a területen pedig található egy romos állapotú házikó, mely azonban sem a tulajdoni lapon, sem a térképen nincsen feltüntetve. A telek művelési ág alól nincsen kivonva.

A meghirdetett ár bruttó ár, 27% Áfát tartalmaz.

A megtekintés telefonon egyeztetett időpontban lehetséges, ez ügyben hívjon minket bizalommal! Az értékesítés nyílt versenyeztetéses eljárás alkalmazásával történik. Az ajánlattételre vonatkozó feltételeket tartalmazó kiajánlási dokumentáció a Miskolc Holding Zrt. Ingatlangazdálkodási Igazgatóság honlapján érhető el.
Adatlap:
Ajánlat beadásának határideje:
2024. 07. 08. 23:59
CET (közép-európai idő)
Ajánlat bontásának időpontja:
2024. 07. 10. 08:00
CET (közép-európai idő)
Kiajánlási dokumentáció ára (bruttó Ft):
12 700 Ft
Ajánlati biztosíték összege (bruttó Ft):
210 000 Ft
Figyelmeztetés
Ajánlatot az a természetes személy vagy átlátható szervezet nyújthat be, aki az általa megvásárolni kívánt ingatlan kiajánlási dokumentációját a weboldalunkon megvásárolja, s az abban foglaltakat elfogadja, továbbá befizeti az ajánlati biztosítékot az ajánlatok benyújtásának határidejét megelőzően. Az ingatlanhoz tartozó kiajánlási dokumentáció megvásárlásához, a pályázat benyújtásához oldalunkon (ingatlan.miskolcholding.hu) regisztrálnia kell és be kell jelentkeznie a rendszerünkbe.
Kérjük szíves türelmét a banki tranzakció befejezéséig.