Miskolc Rézműves u. 25.
telek
Miskolc Rézműves u. 25.
Pályázati hirdetmény azonosító:
A0085
Minimális ajánlati ár (bruttó Ft):
23 800 000 Ft
Típus:
telek
lakóövezeti telek
Telekterület:
1 407,00 m2
Tulajdoni hányad:
1/1
Cím:
Miskolc Rézműves u. 25.
Helyrajzi szám:
46600
Leírás:
Miskolctapolcán, a Gyermekváros fölött panorámás belterületi építési telek eladó!

Az 1407 m2-es, enyhén lejtős domborzatú, négyszög alakú, füves, kerítetlen terület rendezett, hasonló méretű és kialakítású, egyrészről már modern, új építésű lakóépületek között található. Víz- és áramközmű a telek előtt található, a Gyermekváros felől kőzúzalékos úton közelíthető meg.

A területet a Miskolc MJV Önkormányzatának Építési Szabályzata (MÉSZ) Lke övezetbe sorolja. Az ingatlanon fekvéséből és kialakításából adódóan mindazon funkció megvalósítható, amit a MÉSZ a kertvárosias lakóövezetben megenged, így például egy 225 m2 alapterületű, tetőtér beépítéses lakóház is építhető rá.

A telek útfelőli részén egy kb. 20 m2-es sávot az új tulajdonosnak a telekből le kell választania és azt az Önkormányzat részére ingyenesen átadni.

A megtekintés telefonon egyeztetett időpontban lehetséges, ez ügyben hívjon minket bizalommal! Az értékesítés nyílt versenyeztetéses eljárás alkalmazásával történik. Az ajánlattételre vonatkozó feltételeket tartalmazó kiajánlási dokumentáció a Miskolc Holding Zrt. Ingatlangazdálkodási Igazgatóság honlapján érhető el.
Adatlap:
Beépíthetőség
20,00 %
Kilátás
panorámás
Villany
utcában
Víz
utcában
Ajánlat beadásának határideje:
2024. 08. 02. 23:59
CET (közép-európai idő)
Ajánlat bontásának időpontja:
2024. 08. 03. 09:00
CET (közép-európai idő)
Kiajánlási dokumentáció ára (bruttó Ft):
12 700 Ft
Ajánlati biztosíték összege (bruttó Ft):
1 190 000 Ft
Figyelmeztetés
Ajánlatot az a természetes személy vagy átlátható szervezet nyújthat be, aki az általa megvásárolni kívánt ingatlan kiajánlási dokumentációját a weboldalunkon megvásárolja, s az abban foglaltakat elfogadja, továbbá befizeti az ajánlati biztosítékot az ajánlatok benyújtásának határidejét megelőzően. Az ingatlanhoz tartozó kiajánlási dokumentáció megvásárlásához, a pályázat benyújtásához oldalunkon (ingatlan.miskolcholding.hu) regisztrálnia kell és be kell jelentkeznie a rendszerünkbe.
Kérjük szíves türelmét a banki tranzakció befejezéséig.