Miskolc, Szentpéteri kapu
telek
Miskolc, Szentpéteri kapu
Pályázati hirdetmény azonosító:
A0087
Minimális ajánlati ár (bruttó Ft):
76 800 000 Ft
Típus:
telek
ipari/gazdasági telek
Telekterület:
9 140,00 m2
Tulajdoni hányad:
1/1
Cím:
Miskolc, Szentpéteri kapu
Helyrajzi szám:
11116/3
Leírás:
A Szentpéteri kapuban belterületi fejlesztési telek eladó!

A 9140 nm-es, sík kerítetlen földterület aszfaltozott úton közelíthető meg, keletre az Obi mögött található. A telek mellett minden közmű elérhető.

A területet a Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzatának Építési Szabályzata (MÉSZ) Gksz övezetbe sorolja. Az ingatlanon fekvéséből, s kialakításából adódóan szinte mindazon funkció megvalósítható, amit a gazdasági területeken, így például akár 4500 m2 alapterületen beépíthető, jellemzően kereskedelmi, szolgáltatói célú vagy raktárépületekkel, vagy akár meg is osztható.

Az ingatlan értékesítése kétfordulós (ajánlattételi szakasz + versenytárgyalás) elektronikus versenyeztetési eljárás útján történik. Az elektronikus versenytárgyaláson az a pályázó vehet részt, aki az ajánlattételi szakaszban érvényes, elfogadott ajánlatot tett.
Adatlap:
Beépíthetőség
60,00 %
Ajánlat beadásának határideje:
2024. 05. 02. 23:59
CET (közép-európai idő)
Ajánlat bontásának időpontja:
2024. 05. 06. 11:00
CET (közép-európai idő)
Kiajánlási dokumentáció ára (bruttó Ft):
12 700 Ft
Ajánlati biztosíték összege (bruttó Ft):
3 840 000 Ft
Figyelmeztetés
Ajánlatot az a természetes személy vagy átlátható szervezet nyújthat be, aki az általa megvásárolni kívánt ingatlan kiajánlási dokumentációját a weboldalunkon megvásárolja, s az abban foglaltakat elfogadja, továbbá befizeti az ajánlati biztosítékot az ajánlatok benyújtásának határidejét megelőzően. Az ingatlanhoz tartozó kiajánlási dokumentáció megvásárlásához, a pályázat benyújtásához oldalunkon (ingatlan.miskolcholding.hu) regisztrálnia kell és be kell jelentkeznie a rendszerünkbe.
Kérjük szíves türelmét a banki tranzakció befejezéséig.