Corvin u. 1. Fsz.
üzleti ingatlan
Corvin u. 1. Fsz.
Pályázati hirdetmény azonosító:
A0092
Minimális ajánlati ár (bruttó Ft):
20 900 000 Ft
Típus:
üzleti ingatlan
iroda/irodaház
Alapterület:
76,00 m2
Tulajdoni hányad:
1/1
Cím:
Corvin u. 1. Fsz.
Helyrajzi szám:
3700/12/A/42.
Leírás:
Eladó iroda Miskolc belvárosában!

Miskolcon, a Corvin utcán eladó egy 76 m2-es iroda, mely egy tízemeletes panel lépcsőház földszintjén található. Az ingatlanban 3 különböző méretű irodahelyiség található, melyek külön-külön megközelíthetőek, és egy folyosó/tároló. Az irodához tartozó vizes helyiségek (mosdók) a szomszédos irodával közös helyiségeken keresztül érhetőek el. Mivel a strangok elérhetőek, igény esetén ezen az irodán belül is kialakíthatóak mosdók. A fűtést és a melegvizet a távhő szolgáltatja.

Az iroda felújítandó állapotban van, ablakai részben eredetiek, fából vannak, részben pedig műanyag hőszigetelt nyílászárók. Az egyik helyiség ablaktalan.

Kiváló, központi elhelyezkedése miatt számtalan célra használható, csak a példa kedvéért szépségszalon, könyvelőiroda, autósiskola, vagy más szolgáltató funkció remekül megvalósítható benne, de természetesen egyéb módon is hasznosítható. Az ár bruttó ár, 27% áfát tartalmaz.
A két szomszédos iroda egyben is megvásárolható, a kettő együttesen 188 nm, és bruttó 50,9 M Ft.

A megtekintés telefonon egyeztetett időpontban lehetséges, ez ügyben hívjon minket bizalommal! Az értékesítés nyílt versenyeztetéses eljárás alkalmazásával történik. Az ajánlattételre vonatkozó feltételeket tartalmazó kiajánlási dokumentáció a Miskolc Holding Zrt. Ingatlangazdálkodási Igazgatóság honlapján érhető el.
Adatlap:
Telek terület
0,00 m2
Ingatlan állapota
Közepes állapotú
Építés éve
1975
Emelet
0
Épület szintjei
10
Akadálymentesített
nem
Ajánlat beadásának határideje:
2024. 05. 02. 23:59
CET (közép-európai idő)
Ajánlat bontásának időpontja:
2024. 05. 03. 14:00
CET (közép-európai idő)
Kiajánlási dokumentáció ára (bruttó Ft):
12 700 Ft
Ajánlati biztosíték összege (bruttó Ft):
1 045 000 Ft
Figyelmeztetés
Ajánlatot az a természetes személy vagy átlátható szervezet nyújthat be, aki az általa megvásárolni kívánt ingatlan kiajánlási dokumentációját a weboldalunkon megvásárolja, s az abban foglaltakat elfogadja, továbbá befizeti az ajánlati biztosítékot az ajánlatok benyújtásának határidejét megelőzően. Az ingatlanhoz tartozó kiajánlási dokumentáció megvásárlásához, a pályázat benyújtásához oldalunkon (ingatlan.miskolcholding.hu) regisztrálnia kell és be kell jelentkeznie a rendszerünkbe.
Kérjük szíves türelmét a banki tranzakció befejezéséig.