Miskolc, Széchenyi István út 50. 1/2.
lakóingatlan
Miskolc, Széchenyi István út 50. 1/2.
Pályázati hirdetmény azonosító:
A0100
Minimális ajánlati ár (bruttó Ft):
17 100 000 Ft
Típus:
lakóingatlan
lakás
Alapterület:
59,00 m2
Tulajdoni hányad:
1/1
Cím:
Miskolc, Széchenyi István út 50. 1/2.
Helyrajzi szám:
3692/A/8
Leírás:
Eladó lakás a Széchenyin!

Miskolcon, a Széchenyi u. 50. szám alatt, a belváros szívében eladó egy 59 nm-es, felújítandó, polgári stílusú, 2 szobás lakás.

A lakás rendezett lépcsőházban található, amely kívülről már megújult, alsó szintjén üzletek találhatóak, míg az emeleten 4 darab lakás. A háznak nagyon hangulatos, csendes udvara van. Ebbe a részben utcafronti lakásba a gáz, a villany és a víz is bekötésre került, de nincsen kiépített fürdőszoba, csak mosdó helyiség.

Kis fantáziát igénylő, de remek lehetőség kivételesen jó helyen, igazán jutányos áron! Nagyobb léptékben gondolkodó befektetők számára lehetőség, hogy a szomszédos két lakás is megvásárolható hozzá.

A megtekintés telefonon egyeztetett időpontban lehetséges, ez ügyben hívjon minket bizalommal! Az értékesítés nyílt versenyeztetéses eljárás alkalmazásával történik. Az ajánlattételre vonatkozó feltételeket tartalmazó kiajánlási dokumentáció a Miskolc Holding Zrt. Ingatlangazdálkodási Igazgatóság honlapján érhető el.
Adatlap:
Szobák száma
2
Szerkezet
tégla
Ingatlan állapota
Felújítandó
Komfort
komfort nélküli
Épület szintjei
2
Lift
nem
Belmagasság
3,50 m
Parkolás
utca, közterület
Ajánlat beadásának határideje:
2024. 07. 15. 23:59
CET (közép-európai idő)
Ajánlat bontásának időpontja:
2024. 07. 18. 08:00
CET (közép-európai idő)
Kiajánlási dokumentáció ára (bruttó Ft):
12 700 Ft
Ajánlati biztosíték összege (bruttó Ft):
855 000 Ft
Figyelmeztetés
Ajánlatot az a természetes személy vagy átlátható szervezet nyújthat be, aki az általa megvásárolni kívánt ingatlan kiajánlási dokumentációját a weboldalunkon megvásárolja, s az abban foglaltakat elfogadja, továbbá befizeti az ajánlati biztosítékot az ajánlatok benyújtásának határidejét megelőzően. Az ingatlanhoz tartozó kiajánlási dokumentáció megvásárlásához, a pályázat benyújtásához oldalunkon (ingatlan.miskolcholding.hu) regisztrálnia kell és be kell jelentkeznie a rendszerünkbe.
Kérjük szíves türelmét a banki tranzakció befejezéséig.