Miskolc, Szilvás utca 7.
üzleti ingatlan
Miskolc, Szilvás utca 7.
Pályázati hirdetmény azonosító:
A0094
Minimális ajánlati ár (bruttó Ft):
6 604 000 Ft
Típus:
üzleti ingatlan
utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület:
36,00 m2
Tulajdoni hányad:
1/1
Cím:
Miskolc, Szilvás utca 7.
Helyrajzi szám:
14243/A/62; 14243/A/63;
Leírás:
Eladó üzlethelyiség az Avas központjában!

A Miskolc Holding Zrt. eladásra kínálja fel a Miskolc, Szilvás utcában található, társasházi alagsorában kialakított, üzletként nyilvántartott ingatlanait. Az ingatlanok csak együttesen vásárolhatók meg.

Az ingatlanok egyenként 18 m2 nagyságúak, és a közös falon egybe vannak nyitva. Elhelyezkedésük kiváló, környezetükben az Avasi Rendőrkapitányság, posta, orvosi rendelő, oktatási intézmények, üzletek és irodák találhatóak. Parkolás a társasház előtt kialakított parkolóban lehetséges. Az egyik helyiségben vizesblokk is ki lett alakítva, zuhanyzóval, mosdóval és külön mellékhelyiséggel. A fűtést a helyiségekben futó távhővezetékek és radiátor hőleadók biztosítják, víz és elektromos közművekkel rendelkezik. A villany vezetékhálózat kiépített, de a mérőóra kialakítása a nyertes pályázó feladata lesz.

A helyiségekben legutóbb bútorszaküzlet működött, de tökéletesek lehetnek egyéb üzlet, iroda, vagy raktár kialakítására is, melyek csak az új tulajdonosukat várják. Pillanatnyilag a lépcsőházból közelíthetők meg, de utcafronti megnyitásuk is könnyen lehetséges.
Adatlap:
Ingatlan állapota
Felújítandó
Ajánlat beadásának határideje:
2024. 04. 22. 23:59
CET (közép-európai idő)
Ajánlat bontásának időpontja:
2024. 04. 23. 09:30
CET (közép-európai idő)
Kiajánlási dokumentáció ára (bruttó Ft):
12 700 Ft
Ajánlati biztosíték összege (bruttó Ft):
330 200 Ft
Figyelmeztetés
Ajánlatot az a természetes személy vagy átlátható szervezet nyújthat be, aki az általa megvásárolni kívánt ingatlan kiajánlási dokumentációját a weboldalunkon megvásárolja, s az abban foglaltakat elfogadja, továbbá befizeti az ajánlati biztosítékot az ajánlatok benyújtásának határidejét megelőzően. Az ingatlanhoz tartozó kiajánlási dokumentáció megvásárlásához, a pályázat benyújtásához oldalunkon (ingatlan.miskolcholding.hu) regisztrálnia kell és be kell jelentkeznie a rendszerünkbe.
Kérjük szíves türelmét a banki tranzakció befejezéséig.